Google’s Larry Page = gore leugenaar

Gisteren bereikte het nieuws het internet dat Larry Page, één van de oprichters van Google, Steve Jobs beschuldigt van het herschrijven van de geschiedenis.

Dit alles naar aanleiding van uitlatingen van Steve tijdens een interview met Walt Mossberg van de New York Times en een dame (Kara Swisher) tijdens de D8 conference.

Via iTunes kun je het hele interview downloaden.

De iPhone werd geannonceerd in Januari 2007. Dit soort producten kent, als je ze tenminste niet jat van je concurrenten, een ontwikkeltijd van jaren. Google kocht Android in het najaar van 2005. Wat Google, ver in 2007, van plan was met Android heb ik in een eerdere post al laten zien.

Er past maar één conclusie: niet Steve Jobs, maar Google, herschrijft de geschiedenis op het moment dat ze beweren dat Android bedoeld was om te voorkomen dat de hegemonie van Apple op het gebied van Smartphones te groot zou worden. Gore leugenaar dus, die Larry.

Nu staat het bedrijf bol van de leugens, dus wat dat betreft niets nieuws. Kijk maar naar wat ze flikken als ze hun streetview opnamen maken, of als ze het hebben over ‘open’ vs. ‘gesloten’. Al eens een Yahoo! zoekmachine in een Android browser gezien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s